

Με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου.
“Συζητήσαμε για περαιτέρω πεδία συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών. Tην ευχαριστούμε θερμά. Ελλάδα και Κύπρος πορεύονται και θα πορεύονται μαζί”, αναφέρει η κ. Κεραμέως σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για την συνάντηση.
Η κ. Δημητρίου σε δική της ανάρτηση αναφέρει πως “με την κ.Κεραμέως ανταλλάξαμε απόψεις σε καίρια μεταρρυθμιστικά ζητήματα όπως ο εκσυγχρονισμός του δημοσίου, η ψηφιοποίηση και η ανάγκη απλοποίησης των διαδικασιών”.
“Συζητήσαμε θέματα υποδοχής των Κυπρίων φοιτητών στην Ελλάδα και για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου σε θέματα παιδείας” αναφέρει ο κ. Πιερρακάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά την συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας.
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.