Συνάντηση Γεωργιάδη με τη διοίκηση της Brown Hotels

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο των Brown Hotels, κ. Shay Penso και τον κ. Meni Weitzman οι οποίοι συζήτησαν θέματα αναπτυξιακού και επενδυτικού ενδιαφέροντος στο χώρο του Real Estate, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Αυτή την περίοδο, ο πλέον κινητικός ξένος όμιλος στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας είναι οι Ισραηλινοί της Brown Hotels, με πλάνο για περισσότερα ξενοδοχεία στο κέντρο. Η πρώτη κίνηση της ισραηλινής ξενοδοχειακής αλυσίδας, η οποία αναζητούσε για μήνες να βρει το πρώτο πάτημα στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, ήταν για το πρώην «La Mirage» στην Ομόνοια, μετά τη συμφωνία υπομίσθωσης με τον ξενοδοχειακό επιχειρηματία Στέλιο Ιωαννίδη.

Ο τελευταίος είχε υποβάλει προ διετίας τη μοναδική προσφορά στον διαγωνισμό της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας, και είχε μισθώσει το πρώην «La Mirage», το οποίο ήδη ανακατασκευάζεται με ευρείες παρεμβάσεις δεδομένου ότι έχει παραμείνει κλειστό για πάνω από δεκαετία.

Ο ίδιος όμιλος έχει έρθει σε συμφωνία και με την οικογένεια Μιχαηλίδη για το πρώην «Acropol», επίσης στην Ομόνοια, το οποίο είχε κλείσει προ οκταετίας, με την κρίση στα αθηναϊκά ξενοδοχεία.

Οι Ισραηλινοί της Brown Hotels, που βλέπουν πεδίον δόξης λαμπρόν στην αθηναϊκή πρωτεύουσα, έχουν προχωρήσει, κατά πληροφορίες, σε δύο ακόμη μισθώσεις ακινήτων γύρω από την πλατεία Ομονοίας, με στόχο να τοποθετηθούν με διαφορετικά brands, με το πρώτο Brown ATH, ως αστικό boutique ξενοδοχείο, να λειτουργήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο, εξ ου και η αλυσίδα βρίσκεται τώρα στο στάδιο της στελέχωσης. Η Brown Hotels έχει την έδρα της στο Τελ Αβίβ με ξενοδοχεία τόσο στο Τελ Αβίβ όσο και στην Ιερουσαλήμ, ενώ έχει επεκταθεί και στην Κροατία, με την Ελλάδα να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της, έχοντας μάλιστα πλάνα για περισσότερα ξενοδοχεία στη χώρα μας.

Πηγή: newmoney.gr

Σχετικά Νέα