Συνάντηση δημάρχου Μήλου με στελέχη της Aegean για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού

Η περαιτέρω ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης της Μήλου τόσο τη θερινή περίοδο όσο και το χειμώνα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης με κορυφαία στελέχη της Aegean, την κυρία Μαρίνα Σπυριδάκη Manager Corporate Affairs της Aegean Airlines και τον κ. Βασίλειο Κλουδά Chief Pilot Aegean και Olympic Air.

Ειδικότερα, σκοπός της συνάντησης, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, αποτέλεσε η διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού τόσο για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος της Μήλου αλλά και την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων.

Η πρόθεση του Δήμου Μήλου είναι να συμβάλλει κατά το μέγιστο των δυνατοτήτων του προς αυτή την κατεύθυνση, με την πολύτιμη βοήθεια της AEGEAN, η οποία δήλωσε «πάντα πρόθυμη να στηρίξει το αναπτυξιακό όραμα του νησιού».

Η πρωτοβουλία του δημάρχου για ανάπτυξη επαφών και συνεργασιών με εταιρείες ναυαρχίδες στον τουρισμό, ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες στην επόμενη χρονιά, κατά την οποία θα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη των πτήσεων προς και από την Μήλο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα