

Oι πολλαπλοί τρόποι αξιοποίησης της συνεργασίας της Ελλάδας και των ΗΠΑ στον τομέα των σπορ, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης κατά τη συνάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αθλητική διπλωματία, στον αθλητικό τουρισμό, σε κίνητρα ώστε να προσελκυστούν επενδύσεις και στην ενίσχυση και διάδοση του Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους στις ΗΠΑ, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Αντζελες το 2028.
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες: Διασύρει τη χώρα μας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες στη.
ΚΚΕ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού μιλώντας για συγκράτηση, ακόμη και μείωση των τιμών
«Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού μιλώντας για συγκράτηση, ακόμη και.
Υπουργείο Ανάπτυξης: Διαψεύδονται οικτρά οι καταστροφολόγοι της αντιπολίτευσης για το ακριβότερο Πάσχα όλων των εποχών
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι είναι, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, στις μεγάλες αλυσίδες.
Θ. Κοντογεώργης: Βελτίωση εισοδημάτων, στεγαστικό, φορολογικές ελαφρύνσεις και δημόσιες επενδύσεις στις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργος, στην.