

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, με τον νέο πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Waleed Bin Mohammed Al-Emadi.
Όπως ανακοινώθηκε, ο νέος πρέσβης συνοδευόταν από τον σύμβουλο πρεσβείας Hamed Youssef Al-Marwani και τη βοηθό του Nadine Kougioumtzi.
Ο πρέσβης του Κατάρ επέδωσε πρόσκληση στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να παρευρεθεί στην «Doha International Maritime Defence Exhibition & Conference 2022», που θα λάβει χώρα από 21 έως 23 Μαρτίου 2022 στην Ντόχα.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Σχετικά Νέα
Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε καφετέρια στο Περιστέρι που χρηματοδότησε η ΔΥΠΑ
Κατάστημα καφέ στο Περιστέρι, που άνοιξε πρώην άνεργη με τον αδελφό της, αξιοποιώντας πρόγραμμα.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για αναφορά του ονόματός του σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων
Έγκληση στις εισαγγελικές αρχές, υπέβαλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζητά.
Σ. Καλαφάτης: «Τεχνητή Νοημοσύνη και brain gain, ένα ευρωπαϊκό και ελληνικό στοίχημα»
Με επίκεντρο την έρευνα, την τεχνητή νοημοσύνη και την επιστροφή επιστημών στον ευρωπαϊκό χώρο,.
Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Χρήστο Ροκόφυλλο
Με βαθύ σεβασμό και θλίψη το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον πρώην υπουργό του κόμματος Χρήστο.