

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και στην Μουφτεία Κομοτηνής, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της Θράκης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τις συναντήσεις του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα και με τον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής, κ. Τζιχάτ Χαλήλ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και της Μουφτείας Κομοτηνής.
Από πλευράς του, ο Στ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τη Θράκη ως θετικό παράδειγμα συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων. Εξέφρασε παράλληλα, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ενίσχυση της ισονομίας και ισοπολιτείας και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή με δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά την περίοδο διακυβερνήσεώς του το 2015-2019.
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιό του για την οικονομική ανάπτυξη στη Θράκη, καθώς και στην ανάγκη να αναλάβει και η Ευρωπαϊκή Ένωση τις ευθύνες που της αναλογούν, δεδομένου ότι η περιοχή της Θράκης αποτελεί ευρωπαϊκό σύνορο.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.