Συναντήσεις του Ν. Χριστοδουλίδη με N. Δένδια, πολιτικούς αρχηγούς και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Δεύτερη ημέρα επίσκεψης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα. Σήμερα, Τρίτη, 14 Μαρτίου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση στις 8:20 με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στις 9:00 με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στις 9:50 με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, στις 10:25 με τον ΓΓ της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 11:00 με τον Πρόεδρο Ελληνικής Λύσης Κυριάκο
Βελόπουλο και στις 11:35 με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει την επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα με συνάντηση στις 13:00, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο Β’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Χθες Δευτέρα, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αμέσως μετά το πέρας σε κοινές τους δηλώσεις επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της συστράτευσης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, και να συνεχιστεί το μεγάλο κοινό όραμα των δύο χωρών για την επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα