

Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του Super Runner Jet. Τα πέντε μέλη που είναι θετικά στον ιό μπήκαν σε καραντίνα, ενώ το πλοίο εκτελεί κανονικά το δρομολόγιο του.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ – όπως μεταδίδει το proininews.gr – μπήκε στο πλοίο και έκανε rapid test για τον κορωνοϊό σε όλο το πλήρωμα. Από τα 35 άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ, οι πέντε βγήκαν θετικοί και αμέσως μπήκαν σε καραντίνα εντός του πλοίου.
Το πλοίο, σύμφωνα με το proininews.gr, αναχώρησε κανονικά από το λιμάνι της Καβάλας για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφωνική καταγγελία στις αρχές, η οποία δεν αποκλείεται να ήταν ανώνυμη.
Το Λιμεναρχείο Καβάλας είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλες τους εμπλεκόμενους και συνεχίζει να παρακολουθεί την υπόθεση.
Σημειώνεται ότι στους επιβάτες δεν έγινε κάποιος έλεγχος, δεδομένου ότι είχαν πρόσφατο αρνητικό τεστ ή είναι εμβολιασμένοι.
Σχετικά Νέα
Πλοία: Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για ορισμένα δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές σήμερα Δευτέρα 28/4, λόγω ισχυρών.
Πάτρα: 10χρονος επιχείρησε να διαρρήξει διαμέρισμα και έπεσε από μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 10χρονος επίδοξος διαρρήκτης στην Πάτρα, μετά από πτώση που είχε.
LIVE η κίνηση στους δρόμους: “Κόκκινος” ο Κηφισός και η Κηφισίας
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί για ακόμη μία ημέρα στις βασικές οδικές αρτηρίες.
Κρήτη: Συνεχίζονται σήμερα οι αυτοψίες για τις ρηγματώσεις στις Βούτες
Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28/04) συνεχίστηκαν οι αυτοψίες στις Βούτες Ηρακλείου Κρήτης.