

Έντεκα μετανάστες έβγαλε στη στεριά ιστιοπλοϊκό στα Χανιά στο οποίο επιβαίνουν 70 με 80 άτομα, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr το σκάφος αρχικά κατάφερε να προσεγγίσει σημείο της ευρύτερης περιοχής και περίπου 11 άτομα κατάφεραν να αποβιβαστούν, κοντά στο Στόμιο.
Μεταξύ τους είναι και τρία παιδιά. Σε όλους τους μετανάστες που έχουν εντοπιστεί, εχει παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα.
Το σκάφος συνεχίζει τον πλου του, ενώ παρακολουθείται από σκάφος του λιμενικού. Αρχικά κινούνταν σε διεθνή ύδατα, αλλά άλλαξε πορεία και κατευθύνεται νοτιοανατολικά συνοδευόμενο από τα δύο σκάφη του λιμενικού.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.