

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο των Βρυξελλών όταν φορτηγάκι «εισέβαλε» στον εξωτερικό χώρο καφετέριας.
Ο οδηγός ενός βαν έριξε το όχημά του στον υπαίθριο χώρο μιας καφετέριας στην περιοχή του κέντρου των Βρυξελλών, τραυματίζοντας ελαφρά έξι ανθρώπους και προκαλώντας σοκ, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική και η Εισαγγελία των Βρυξελλών.
Ο οδηγός του βαν εγκατέλειψε το όχημα μετά το συμβάν λίγο πριν από τη 1.00 μ.μ. τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας) και εξακολουθεί να διαφεύγει, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών.
Κανείς από τους τραυματίες δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Δεν είναι σαφές αν το συμβάν ήταν ατύχημα ή αν ήταν σκόπιμο, αν και μάρτυρες δήλωσαν σε βελγικά ΜΜΕ πως το βαν εισήλθε στη λεωφόρο Σεν Μισέλ, που οδηγεί σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, με τα λάστιχά του να στριγκλίζουν, φαινόταν να είχε στόχο την καφετέρια και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ απειλεί με αύξηση των δασμών στα αυτοκίνητα που εισάγονται από τον Καναδά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του δασμού 25%.
Η υπουργός Πολιτισμού Λιουμπίμοβα θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Η ρωσική κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου από την υπουργό Πολιτισμού.
Μήνυση από 12 αμερικανικές πολιτείες στην κυβέρνηση Τραμπ για τους «παράνομους» δασμούς
Δώδεκα πολιτείες μήνυσαν την κυβέρνηση Τραμπ στο Δικαστήριο Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ στη Νέα.
Πακιστάν: Συγκαλείται σήμερα Πέμπτη η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας
Συγκαλείται σήμερα Πέμπτη η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας του Πακιστάν για να αποφασίσει τα αντίμετρα.