

Χάκερ επιχείρησαν να παραβιάσουν λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Βουλής, όμως η προσπάθεια τους δεν ήταν επιτυχημένη, καθώς διαπιστώθηκε άμεσα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Διεύθυνση Πληροφορικής, στις 20 Ιανουαρίου 2021 μεσημβρινές ώρες η Διεύθυνση Πληροφορικής διαπίστωσε ότι ήταν σε εξέλιξη προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης σε λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Βουλής από εξωτερική IP.
Άμεσα διακόπηκε η λειτουργία του web mail των χρηστών για την προστασία τους και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές.
Η Διεύθυνση Πληροφορικής είναι σε άμεση και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να αποτιμηθεί το περιστατικό.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ-Κίνα: Συνεχίζονται σήμερα οι διμερείς εμπορικές συνομιλίες στη Γενεύη
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ και την Κίνα συναντώνται πάλι σήμερα (11.5.2025) στη Γενεύη,.
Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Καπέλα Σιστίνα στις εκλογές του Πάπα
Ο 79χρονος καρδινάλιος Βίνσεντ Νίκολς, ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία που συμμετείχαν στο.
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.
Ινδία-Πακιστάν: Αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της εκεχειρίας
Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν χθες Σάββατο σε κατάπαυση του πυρός ύστερα από.