

Νέος συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, καθώς νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (16/8) υπήρξε νέα αναζωπύρωση φωτιάς στη βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στο Τρούπι.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Υπηρεσίας, η οποία ταυτόχρονα έχει να «πονοκεφαλιάζει» για δύο ισχυρά μέτωπα στην Αττική, στην Κερατέα και στα Βίλια.
«Παρών» στο μέτωπο της φωτιάς είναι και ο δήμαρχος Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Αννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, το συγκεκριμένο χωριό είχε ζήσει τραγικές ώρες κατά την πρόσφατη πυρκαγιά με τις φλόγες που έφτασαν στα σπίτια και έκαψε πυκνό δάσος. Αυτήν την ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία, καθώς οι άνεμοι είναι ισχυροί και υπάρχει ο φόβος να επεκταθεί επικίνδυνα η φωτιά.
Σχετικά Νέα
Πειραιάς: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστείες – Άρπαζαν αλυσίδες από ανήλικους
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή τους, οι δύο δράστες μαζί.
ΚΤΕΟ: Ποιες αλλαγές εξετάζονται για τα αυτοκίνητα
Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο διενέργειας ελέγχων των.
Αύριο Τετάρτη 21/5 η κηδεία του Νίκου Γαλανού
«Αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας Νίκο Γαλανό, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου 2025 και ώρα 12:00,.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μου φαίνεται σαν ψέμα, κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα» – Η ανάρτησή της 5 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι
Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.