

Μνημόνια κατανόησης για την πολιτιστική συνεργασία και τον αθλητισμό, μεταξύ της Ελλάδας και της Ρουάντα, υπογράφηκαν στην Αθήνα μετά το πέρας της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, Νίκο Δένδια και Βίνσεντ Μπιρούτα.
Τα μνημόνια συνεργασίας από ελληνικής πλευράς υπέγραψε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ από την πλευρά της Ρουάντα ο υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της χώρας, Βίνσεντ Μπιρούτα.
Ακολούθως, θα λάβουν χώρα κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών Εξωτερικών.
Σχετικά Νέα
Α. Σαμαράς: Οι εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα είναι ραγδαίες και ανησυχητικές
Έντονα επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εμφανίζεται ο πρώην.
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζομαι, τελειώνει τα ολιγοπώλια των τραπεζών, των ακτοπλοϊκών, της εμπορίας τροφίμων, της ενέργειας, της υγείας
«Η άποψη μου είναι ότι αυτό το σύστημα εξουσίας που μας κυβερνά, είναι κυνικό.
Άρθρο Σαμαρά στα ΝΕΑ: Αυτή δεν είναι πια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην.