

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπένι Γκαντς, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το χθεσινό δυστύχημα με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στη θάλασσα, ανοικτά της Χάιφα.
Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέφερε τα θερμά συλλυπητήριά του προς τον κ. Γκαντς για την τραγική απώλεια των δύο Ισραηλινών πιλότων του ελικοπτέρου.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.