

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έφυγε από ανακοπή της καρδιάς, ενώ βρίσκονταν στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι το οποίο κινδύνευε από τις φωτιές.
Σχετικά Νέα
Η Σακελλαροπούλου θα παραστεί τη Δευτέρα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Π. Μπακογιάννη στο Άλσος Παύλου Μπακογιάννη στο Ψυχικό
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο 27 Ιουνίου στις 9:30 θα μεταβεί στη.
Συνεδριάζει αύριο το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
ΚΚΕ: Σοκαριστικές εικόνες στα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου – Aποτελέσματα της πολιτικής της ΕΕ, που ονομάζει τους ξεριζωμένους «εισβολείς» και «υβριδική απειλή»
«Οι σοκαριστικές εικόνες στα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου, με τις δυνάμεις καταστολής να επιτίθενται σε χιλιάδες.
Βαρουφάκης: Μετεκλογικά δεν μπορούν να γίνουν κυβερνητικές συνεργασίες, μόνο αλισβερίσι
Η συζήτηση για κυβερνητικές συνεργασίες δεν μπορεί να γίνει μετεκλογικά, αλλά πριν από τις.