

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πυροσβέστη, που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς, στη Θεσσαλονίκη. «Οι πυροσβέστες μας είναι μαχητές που προστατεύουν όλους μας», τόνισε ο υπουργός.
«Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια την ώρα του καθήκοντος.
Οι πυροσβέστες μας δεν ασκούν ένα απλό επάγγελμα, είναι μαχητές που προστατεύουν όλους μας», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ.Κικίλιας.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.