

Στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας συνέλαβαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας 20, 20, 21, 26 και 34 ετών, κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού.
Οι δύο 20χρονοι και ο 26χρονος κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο 21χρονος και ο 34χρονος παρουσίασαν έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Επιπλέον, για τον 34χρονο διαπιστώθηκε ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο είχε δηλωθεί για κατάσχεση, ενώ για τον έναν 20χρονο υπήρχε καταχώριση με το μέτρο της άρνησης εισόδου και διαμονής σε έδαφος Schengen.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.