

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη άτομο εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα της Interpol. Πρόκειται για 50χρονο, η σύλληψη του οποίου έγινε στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Ο 50χρονος οδηγήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προς εξακρίβωση των στοιχείων του, όπου διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα της Interpol.
Σύμφωνα με το ένταλμα, κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών με ποινή 16 έτη και 3 μήνες, για εμπορία ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών με ποινή 10 έτη, για υποστήριξη εγκληματικής οργάνωσης με ποινή 2 έτη και έναν μήνα και για παραχάραξη επίσημων εγγράφων με ποινή δύο έτη.
Σχετικά Νέα
ΛΟΤΤΟ 23/4/25: Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης 2616
ΛΟΤΤΟ: Η κλήρωση 2616 σήμερα, Τετάρτη 23/4/25 μοίραζε – για ακόμα μια φορά- απίθανα.
Λέκκας: Τρία τα σενάρια για τον σεισμό στην Τουρκία – Μεγαλύτερη δόνηση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην Αγιά Σοφιά
Την πεποίθηση πως δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις επόμενες ώρες στην.
ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκε κοκαΐνη 56 κιλών σε φορτίο…με γαρίδες από το Εκουαδόρ
Στο πλαίσιο συνεργασίας συναρμόδιων υπηρεσιών, προς αποτροπή εισαγωγής και περαιτέρω διακίνησης ναρκωτικών στην Ελληνική.
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ανακηρύχθηκε ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β’. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,.