

Για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία συνελήφθησαν 16χρονος και 21χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της Μ. Τετάρτης στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), όπως και άλλοι τρεις νεαροί, ηλικίας 22, 17 και 16 ετών, ως συνεργοί τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε συρμό του Τραμ με δρομολόγιο Σύνταγμα-Βούλα και κατά την άφιξη του συρμού στον τερματικό σταθμό δύο από αυτούς, με τη συνδρομή των υπόλοιπων, έσπασαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κάθισμα, προκάλεσαν φθορά και σε υαλοπίνακα.
Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο τοπικό Τμήμα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.