Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενόψει της απεργίας της 24ης Σεπτέμβρη

Σωματεία και Ομοσπονδίες, εργαζόμενοι από διαφορετικούς κλάδους και χώρους δουλειάς συμμετείχαν στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και στην πορεία, που πέρασε από το υπουργείο Εργασίας και κατέληξε στη Βουλή, το βράδυ της Τρίτης 17/9, μία εβδομάδα πριν από την απεργία ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο

Πλατύ κάλεσμα απεργιακής απάντησης στο νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση χτυπά Συλλογικές Συμβάσεις και συνδικαλιστικά δικαιώματα, απηύθυνε το συλλαλητήριο (Τρίτη 17/9) συνδικαλιστικών οργανώσεων στην Αθήνα ύστερα από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Σωματεία και Ομοσπονδίες, εργαζόμενοι από διαφορετικούς κλάδους και χώρους δουλειάς συμμετείχαν στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και στην πορεία, που πέρασε από το υπουργείο Εργασίας και κατέληξε στη Βουλή. Κεντρικό σύνθημα: «Σωματεία ταξικά στα χέρια εργατών, όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών».

Η συνέχεια, όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ, θα δοθεί με την πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα θα γίνει στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.

Έξω από το υπουργείο Εργασίας εργαζόμενοι από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ παρουσίασαν ένα σατυρικό δρώμενο.

Σχετικά Νέα