

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν φοιτητικοί σύλλογοι διαμαρτυρόμενοι για τα ελλιπή μέτρα κατά της πανδημίας στις σχολές.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται μάλιστα στον απόηχο των επεισοδίων που προκάλεσαν ακροδεξιά στοιχεία στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.
Οι φοιτητές έδωσαν δυναμική απάντηση στην επίθεση ακροδεξιών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων φωνάζοντας «Ούτε στη Σταυρούπολη, ούτε πουθενά – Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».
Ξεκινώντας από τα Προπύλαια οι φοιτητές πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ όταν έφτασαν έξω από τη Βουλή, τραγούδησαν «Το ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου, φωνάζοντας «Δεν θα περάσει ο φασισμός».
Με #antifa διάθεση η σημερινή πορεία των φοιτητών μετά τα γεγονότα στη #Σταυρούπολη pic.twitter.com/7ztcXhv87k
— Savvas Karmaniolas (@savvaskarma) September 30, 2021
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.