

Μαθητικό συλλαλητήριο αύριο για τα Τέμπη, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με απόφασή τους. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στη θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Σε όλη τη χώρα, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και μαθήτριες διαδηλώνουν ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, με κεντρικό σύνθημα «Ή με τα κέρδη ή με τη ζωή!», στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.
«Ήρθε η στιγμή να ακουστούμε ξανά, ενωμένοι σαν μια γροθιά», τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών στο κάλεσμά της προς τα σχολεία.
«Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, ούτε θα συγκαλυφθεί! Η γενιά μας το ορκίστηκε και θα το αποδείξει με τους αγώνες της. Απέναντι σε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης, εμείς θα φέρουμε στο φως την αλήθεια. Δεν συγχωρούμε τους ενόχους – απαιτούμε πραγματική δικαιοσύνη», υπογραμμίζει.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.