

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προληπτικούς ελέγχους και αυξημένα μέτρα ασφάλειας σχεδιάζει η αστυνομία ενόψει της μεγάλης συγκέντρωσης την Παρασκευή στο Σύνταγμα για τη συμπλήρωση 2 ετών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με ζητούμενο, όπως αναφέρεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ασφάλεια των διαδηλωτών.
Ακόμη μία σύσκεψη γίνεται σήμερα, αυτή την φορά για τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τα μέτρα ενόψει των συγκεντρώσεων στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Έμφαση δίνεται στην Αθήνα, όπου αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση. Στόχος, είναι η ασφάλεια των πολιτών και να μην γίνουν επεισόδια.
Όπως τονίζεται από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Η αστυνομία έχει μια σαφή, καθαρή, νόμιμη εντολή να διαφυλάξει την ασφάλεια των διαδηλωτών και την ασφαλή διεξαγωγή της διαδήλωσης».
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, τα μέτρα θα είναι πιο ισχυρά από εκείνα που λαμβάνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Θα γίνουν αρκετοί προληπτικοί έλεγχοι, ενώ αστυνομικοί θα κινούνται και μέσα στο πλήθος για να εντοπιστούν και για να απομονωθούν εκείνοι που θα θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.
Θα υπάρχει γενική επιφυλακή όλου του προσωπικού της αστυνομίας, ενώ ελικόπτερα και drones θα δίνουν ζωντανά εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ.
Επίσης, η τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες.
πηγή: ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά για τον χρυσό – Ξεπέρασε και το ορόσημο των 3.500 δολαρίων
Οι τιμή του χρυσού “εκτοξεύθηκε” σε νέο ιστορικό υψηλό, αγγίζοντας το κρίσιμο ορόσημο των.
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.