Συγκρατημένη άνοδος στη Wall Street

Θετικό πρόσημο στη Wall Street με τους επενδυτές για άλλη μια συνεδρίαση να επικεντρώνονται στις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Ένα δύσκολο χρονικά διάστημα ξεκινά για τους επενδυτές καθώς οι αμερικανικές τράπεζες αναμένεται από την Παρασκευή να ανακοινώσουν πρώτες τα αποτελέσματά τους. JP Morgan και Citi ξεκινούν την Παρασκευή.

Παράλληλα, ο πολιτικός αναβρασμός στις ΗΠΑ καλά κρατεί με τους επενδυτές να ανησυχούν ότι εξαιτίας της πιθανής παραπομπής του Τραμπ θα καθυστερήσει η λήψη νέων μέτρων δημοσιονομικής τόνωσης.

Εκτός αυτού τα γραφεία του FBI στη Βιρτζίνια με εσωτερικό υπόμνημά τους, μία ημέρα προτού οι υποστηρικτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εισβάλουν στο Καπιτώλιο, προειδοποιούσαν ότι «εξτρεμιστές» σχεδιάζαν να πάνε στην Ουάσινγκτον και μιλούσαν για «πόλεμο», γράφει η εφημερίδα Washington Post δημιουργώντας περαιτέρω τριγμούς.

Την Τρίτη, ο Dow Jones κατέγραψε κέρδη 0,19% στις 31.068 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,04% στις 3.801 μονάδες και ο Nasdaq ενισχύθηκε 0,28% στις 13.072 μονάδες.

Σχετικά Νέα