

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ κάνει γνωστό ότι «στηρίζει και καλύπτει την παράσταση διαμαρτυρίας, που κήρυξε ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθήνας, για την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 και ώρα 9.00 στο Υπουργείο Υγείας, με κύριο αίτημα την άμεση στελέχωση των μαιευτικών τμημάτων σε ολόκληρη την χώρα».
Επίσης καλεί τα σωματεία μέλη της να διευκολύνουν την συμμετοχή των Μαιών – Μαιευτών με στάση εργασία για συμμετοχή στην κινητοποίηση.
Παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ καλεί για την Πέμπτη 16 Μαΐου «πανελλαδική κινητοποίηση σωτηρίας της δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας, ΕΚΑΒ», (διαβάστε το αναλυτικό διεκδικητικό πλαίσιο) με συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη στις 8.30πμ και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το Υπουργείο Υγείας. Θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στην Αττική από 8πμ έως 3μμ και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια.
Σχετικά Νέα
Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο εν κινήσει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε λεωφορείο εν κινήσει στην περιοχή του Πανοράματος στη.
Καλαμάτα: Διασώθηκαν 81 πρόσφυγες και μετανάστες χτες το βράδυ
Χτες το βράδυ κατέφθασαν στο λιμάνι της Καλαμάτας 81 άτομα με βάρκες. Οι περισσότεροι.
Πυρκαγιές: Περισσότεροι από 3.500 πυροσβέστες αναλαμβάνουν δράση στην Αττική
Ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα οι συσκέψεις της ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής.
Ρόδος: Ατύχημα στην Κάλαθο – Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα
Σοβαρό εργατικό ατύχημα έγινε στην περιοχή της Καλάθου στη Ρόδο. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr,.