Συγγνώμη από τη συντάκτρια του ΑΠΕ για το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες

Συγγνώμη ζήτησε η συντάκτρια του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το tweet με το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτιλες που αφορούσε σε είδηση για επίσκεψη του κλιμακίου του κόμματος στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.
“Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος.
Ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος πατήσει το πλήκτρο enter αμέσως μετά” αναφέρει η συντάκτρια μέσω του λογαριασμού του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου στο Twitter.

Οι αναρτήσεις της συντάκτριας του ΑΠΕ

ΑΠΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΑΠΕ

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ με αφορμή το tweet με το συγκεκριμένο hashtag.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΑΠΕ

“Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε.

Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισυνάψει το tweet με το λάθος hashtag

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα