Συγγενής Κασσελάκη: Εγώ ψηφίζω ΝΔ, και αυτός ΝΔ ήταν και ήρθε για να ενώσει, όχι να διχάσει

Συγγενείς του Κασσελάκη, μακρινή γιαγιά, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ΝΔ ήταν!

Η κυρία Ελένη εξήγησε τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχει αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της μίλησε για την οικογένεια του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τον ίδιο.

«Εγώ το λέω, ψηφίζω ΝΔ και αυτός ΝΔ ήταν», λέει η «γιαγιά» για τον Στέφανο Κασσελάκη
«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκ, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της. Και εγώ από τα 100.000 που πήρα προίκα, γιατί είμαι σύζυγός στρατιωτικού, πήρα και εγώ μια περιουσιά καλή.

Οταν την η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Ομως τον θαυμάζω για την ευφυία του. Τον θαυμάζω και τον προσεύχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».