

«Συγχαρητήρια στον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας» σημείωσε στο Twitter ο Giuseppe Conte
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte συνεχάρη τον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας» και διαβεβαίωσε ότι θέλει να εργαστεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο Joe Biden για να «ενισχύσουν τη διατλαντική σχέση».
«Συγχαρητήρια στον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας.
Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον εκλεγμένο πρόεδρο Joe Biden για να ενισχύσουμε τη διατλαντική σχέση.
Οι ΗΠΑ μπορούν να υπολογίζουν στην Ιταλία ως έναν σταθερό σύμμαχο και στρατηγικό εταίρο», γράφει ο Conte σε μήνυμά του στην αγγλική γλώσσα στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Θέλω να εκφράσω εξ ονόματος της Ιταλικής Δημοκρατίας και προσωπικά τα θερμότερα συγχαρητήρια για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ», αναφέρει παράλληλα σε συγχαρητήριο μήνυμά του στον Biden ο Ιταλός πρόεδρος Sergio Mattarella.
«Η διεθνής κοινότητα χρειάζεται τη συμβολή των ΗΠΑ, που εδώ και πολύ καιρό πρωταγωνιστούν στην οικοδόμηση των κανόνων της πολυμέρειας, για την αντιμετώπιση μιας άνευ προηγουμένου κρίσης, η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία, τη ζωή και το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων»συνεχίζει ο Ιταλός πρόεδρος στο μήνυμά του.
«Είμαι πεπεισμένος ότι υπό την προεδρία σας, η Ιταλία και όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορέσουν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μιας βαθιάς φιλίας στο όνομα των κοινών αξιών της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας που τους ενώνουν» καταλήγει ο Mattarella.
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Ο Πύργος του Άιφελ θα παραμείνει απόψε σκοτεινός
Σκοτεινός θα παραμείνει το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (21.04.25) ο Πύργος του Άιφελ.
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής και πρόεδρος Κλάους Σβαμπ
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου.
Η OpenAI επενδύει για πρώτη φορά στην κυβερνοασφάλεια
Ηδημιουργική Τεχνητή Νοημοσύνη έχει διευρύνει σημαντικά τη «φαρέτρα» των εργαλείων που διαθέτουν οι χάκερ,.
Ερευνα DW: Ενα νεφρό για μια χούφτα δολάρια
Ο είκοσι δύο ετών Άμον Κιπρούτο Μέλυ σκέφτηκε ότι πουλώντας το νεφρό του, θα.