

Επανήλθε ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Άλεξ Στουμπ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα σε περίπτωση ένταξης της χώρας του στο ΝΑΤΟ.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Στουμπ σχολίασε το σχόλιο που έκανε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας περί «ουδετερότητας» της Φινλανδίας.
«Θα συνεχίσω να δίνω συνεντεύξεις στα διεθνή ΜΜΕ για όσο χρόνο χρειάζεται για να καταλάβουν όλοι ότι η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ζητώ συγγνώμη για τη χρήση κεφαλαίων, αλλά αναγκαστήκαμε να είμαστε ουδέτεροι κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και μετά από αυτόν ήμασταν κάθε άλλο παρά ουδέτεροι.
Είμαστε μέλη της Ε.Ε., χρησιμοποιούμε το ευρώ ως νόμισμά μας. Έχουμε μια στενή συνεργασία με το ΝΑΤΟ, με έναν στρατό που είναι πιο συμβατός με το ΝΑΤΟ από τα περισσότερα κράτη μέλη του. Έχουμε συμμετοχή σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ και στη διαχείριση κρίσεων. Αγοράσαμε F-18 και F-35. κλπ, κλπ. ΟΧΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ» είπε ο Σταμπ.
Σχετικά Νέα
Τελευταία ημέρα σήμερα για αιτήσεις 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού
Λήγει σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (15/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλω να μιλήσω με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News,.
Ουρουγουάη: Πέπε και Λουσία, ένα ζευγάρι ανταρτών αγγέλων της δημοκρατίας
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.