

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στην Αίγυπτο, προκειμένου να παραβρεθεί στον εορτασμό για την Ιερά Μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στην Ιερά Αυτόνομο Βασιλική Μονή Αγίας Αικατερίνης του Όρους Σινά, μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθώ Δαμιανού.
Ο κ. Δένδιας πρόκειται να παραστεί στη Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Γεωργίου καθώς και στην λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων.
Σχετικά Νέα
Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό.
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.