

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί την Κυριακή τη Γερμανία για μια διεθνή διάσκεψη με θέμα τη Λιβύη, μεταδίδουν τουρκικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Στη διάρκεια της μονοήμερης επίσκεψής του, ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, θα συναντηθεί με την γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με το δίκτυο TRT.
Η Γερμανία, με πρωτοβουλία της οποίας σχεδιάζεται η συνάντηση για να συζηητηθεί μια πολιτική λύση στη Λιβύη, δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.