Στο Θησείο με το τρένο ο Στ. Κασσελάκης – Selfies στην Ερμού

Σε καφέ εστιατόριο στο Θησείο συνάντησε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε μια μικρή ανάπαυλα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Χαιρέτισε έναν έναν τους πολιτικούς συντάκτες, αλλά και τους ανθρώπους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στο Θησείο.

Νωρίτερα είχε περπατήσει στην Ερμού, συνομίλησε με πολίτες, δεν αρνήθηκε πολλές φωτογραφίες που του ζήτησαν να βγάλει μαζί τους και εν συνεχεία με τον ΗΣΑΠ ήρθε από το Μοναστηράκι στο Θησείο.

Η κουβέντα στο καφέ κύλησε σε μια πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα χωρίς κάμερες και μικρόφωνα.

Ρωτήθηκε για τις εκλογικές προσδοκίες του και για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και για όλα όσα συνήθως δεν συζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί μπροστά στις κάμερες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι του έμεινε περισσότερο από την προεκλογική περιοδεία, με το πολύ πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες, είπε ότι έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη δύο πράγματα: Το ένα ήταν οι συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους για τη ζωή τους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και το δεύτερο, που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη, είναι το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στην Παλαιστίνη, στη Δυτική Όχθη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές αύριο Κυριακή 09/06, στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα