

Μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές που διαφημίζουν προϊόντα μέσα από stories και αναρτήσεις στα social media αναμένεται να ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ.
Στο σχέδιο του ΣΔΟΕ προβλέπεται αρχικά η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ στη συνέχεια θα ζητούνται τα στοιχεία από τις εταιρείες και θα υπάρχει διασταύρωση των ποσών με τα εισοδήματα της τελευταίας πενταετίας.
Την αρχή της μπίζνας την έκαναν οι Kardashians, οι οποίες με την επιρροή τους έχουν δημιουργήσει μία αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων, με κοριτσάκια να υιοθετούν τις συνήθειές τους, το στυλ τους, ακόμα και την εμφάνισή τους.
Οι influencers, άνδρες και γυναίκες, θεωρούνται πια κινητήρια δύναμη στα social media με τις διαφημιστικές εταιρείες να πληρώνουν αδρά προκειμένου να πλασάρουν κάποια από τα προϊόντα τους.
Σχετικά Νέα
Αυτοί είναι οι 3 Τούρκοι που καταζητούνται για τη δολοφονία ομοεθνή τους τον Νοέμβριο του 2024
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και.
Τροχαίο στα διόδια Πολυμύλου: «Δεν είδα, δεν κατάλαβα τίποτα», είπε ο οδηγός της νταλίκας
Συνεχίζεται η έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου που σημειώθηκε το απόγευμα.
Ε. Λέκκας για σεισμούς στη Δυτ. Αττική: Το ρήγμα της Φυλής έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες να δώσει μεγάλο σεισμό
Για τη σεισμική δραστηριότητα στη Δυτική Αττική το βράδυ της Μ. Τρίτης, μίλησ εo.
Συναγερμός στο Γύθειο: Ιστιοφόρο εξέπεμψε SOS
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό ιστιοφόρου που εξέπεμψε σήμα.