

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα, στις 12.00, στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τις εξελίξεις στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, καθώς και για την οικονομική διάσταση της πανδημίας.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου, η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.
Σχετικά Νέα
Στ. Παπασταύρου: “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ – Στόχος μας να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα με ασφάλεια δικαίου”
“Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε μια ιστορική πολεοδομική μεταρρύθμιση, την τελευταία πιο εκτεταμένη.
Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια
Συνάντηση με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε είχε στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ.
Στις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Με επίκεντρο την πρόοδο της εξέλιξης του στρατηγικού πλάνου μετασχηματισμού και ανάπτυξης των Ελληνικών.
Α. Διαμαντοπούλου: Αντιστροφή της πραγματικότητας και επανάληψη εξαγγελιών χωρίς περιεχόμενο, από την κυβέρνηση
Για απόπειρα αντιστροφής της πραγματικότητας από τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας, μίλησε η.