

ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Μανδαλίδης
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Οντζού Κετσελί, προέβη σε δήλωση σχετικά με το ξέσπασμα συγκρούσεων στη Συρία μεταξύ των δυνάμεων του καθεστώτος Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ και δυνάμεων πιστών στον ανατραπέντα τέως πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.
«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η ένταση στη Λατάκια και γύρω από αυτήν, καθώς και η στοχοποίηση των δυνάμεων ασφαλείας θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες να οδηγηθεί η Συρία στο μέλλον με ενότητα και αλληλεγγύη» ανέφερε ο Κετσελί σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X και σημείωσε: «Τέτοιες προκλήσεις δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνουν απειλή για την ειρήνη στη Συρία και την περιοχή μας».
«Είμαστε ενάντια σε κάθε ενέργεια που στοχεύει στο δικαίωμα των Σύρων να ζουν με ειρήνη και ευημερία. Η Τουρκία θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του συριακού λαού και της κυβέρνησής του» σημείωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ στην ανάρτησή του.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.