Στο Παγκράτι ο K. Μπακογιάννης, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας

Στην περιοχή του Παγκρατίου περπάτησε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης συζητώντας με κατοίκους και εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Την επόμενη ημέρα της πρώτης Κυριακής των εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχίζει ασταμάτητα τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας προκειμένου να κουβεντιάσει το σχέδιο του για την πόλη με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους . Το ίδιο θα κάνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι και την Παρασκευή καλώντας τους δημότες να δώσουν το παρόν στις κάλπες την επόμενη Κυριακή προκειμένου να εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων.

“Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά, για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου. “Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη αλλά και εντολή να φύγουμε μπροστά. Όλοι μαζί πάμε να ανεβάσουμε την Αθήνα Ψηλά”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για την αλλαγή που έχει ανάγκη η πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα