Στο Μαξίμου ο Τσιόδρας

Ο Τσιόδρας πήγε στο Μαξίμου. Το πρωί της Δευτέρας ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως γράφει ο «Βηματοδότης» εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έκανε το (προβλεπόμενο) rapid test (ουδείς εισέρχεται στο Μαξίμου χωρίς τεστ, είτε είναι εκεί ο πρωθυπουργός είτε όχι) και κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Εκεί έμεινε δύο ώρες σύμφωνα με πληροφορίες και είχε συνεργασία με τον υπουργό (δεξί χέρι του πρωθυπουργού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίαζε στην Πορτογαλία αλλά η επίσκεψη Τσιόδρα είχε ισχυρό συμβολισμό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, αφού ο καθηγητής συνεχίσει παρά τις φημές και τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις να αποτελεί τον κυριότερο «συμβουλάτορα» του πρωθυπουργού και του στενού περιβάλλοντος του στη διαχείριση της πανδημίας.

Η επίσκεψη Τσιόδρα στο Μαξίμου φανερώνουν ότι παρότι φέρεται ως ενοχλημένος από την κυβερνητική στάση απέναντι στην πανδημία συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Κάτι που το αναγνώρισε πρόσφατα και ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα και ένταση.

Σχετικά Νέα