

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ.
Μια ημέρα μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Τουρκία, ο κ. Στόλτενμπεργκ βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα, με αιχμή στην ατζέντα των συζητήσεων τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το στρατιωτικό μηχανισμό αποτροπής. Πρόκειται για τη δεύτερη παρουσία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει διαμηνύσει εδώ και εβδομάδες και όσο η Άγκυρα συντηρούσε την ένταση και τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ότι η πολιτική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία εκ μέρους της Συμμαχίας δεν είναι πλέον ανεκτή.
Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού και του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, αμέσως μετά το τέλος των συζητήσεων, προκειμένου να φανεί κατά πόσο ο Γιενς Στόλτενμπεργκ έχει λάβει τα ηχηρά μηνύματα της κυβέρνησης.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.