Στο Λασίθι ο Β.Κικίλιας: «Χαίρομαι να βλέπω νέους ανθρώπους να εργάζονται στον τουρισμό»

Οκ. Κικίλιας βρέθηκε στην Ελούντα και κάνοντας βόλτα σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία του νησιού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και επιχειρηματίες, ενώ αμέσως μετά παρέστη στον αγιασμό και τα εγκαίνια νέας πτέρυγας τουριστικής μονάδας στην Πλάκα της Ελούντας, που τέλεσε ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος.

Ο κ. Κικίλιας ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στα στελέχη της ξενοδοχειακής μονάδας καλή τουριστική σεζόν, ενώ εξέφρασε τη χαρά του βλέποντας, όπως είπε, νέους ανθρώπους να έχουν στελεχώσει ως εργαζόμενοι τη μονάδα. Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επανέλαβε ότι η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί και θα συνεχίσει να στηρίζει τον τουρισμό, που παρέχει θέσεις εργασίας.

Η νέα πτέρυγα ξενοδοχειακής μονάδας που εγκαινιάστηκε παρουσία του Βασίλη Κικίλια, ανήκει στο brand «Domes Aulus», τα ξενοδοχεία Domes Aulus Elounda και το Domes Aulus Zante (που άνοιξε την προηγούμενη Κυριακή), με τα οποία ο όμιλος ενισχύει την παρουσία του και στην αγορά των luxury 5* all-inclusive.

Ο υπουργός Τουρισμού στη συνέχεια θα παραστεί σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο στον Άγιο Νικόλαο με τον αντιπεριφερειάρχη, δημάρχους και εκπροσώπους φορέων του τουρισμού στο νομό Λασιθίου, ενώ αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στον Άγιο Νικόλαο με βόλτα στην πόλη και συνομιλία με πολίτες και επιχειρηματίες. Αύριο ο κ. Κικίλιας θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με επαφές σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα