

Επίσκεψη στο Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης την Πέμπτη 22 Ιουλίου, όπου αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και με επικεφαλής τουριστικών φορέων του νομού.
Ειδικότερα, στις 9 π.μ., στο Δημαρχείο του Ηρακλείου, ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρεια Κρήτης, όπου στις 10 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Στον ίδιο χώρο, στις 10:30 π.μ., θα γίνει συνάντηση με εκπροσώπους τουριστικών φορέων της Περιφέρειας Ηρακλείου ενώ στις 12:30 μ.μ. θα μεταβεί στις Γούρνες, στο Δημαρχείο Χερσονήσου, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σέγκο.
Επίσης κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, ο Υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους των ΜΜΕ του νησιού.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.