

Οι Αρχές προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι του θρίλερ της Πάτρας, καθώς ενώ στη δημοσιότητα έρχονται νέες ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.
«Σας αγαπώ πολύ, δε θα σας αφήσω ποτέ», είχε γράψει η μικρή στην πρώτη ζωγραφιά στην οποία είχε ζωγραφίσει ένα χαρούμενο προσωπάκι ενώ, στη δεύτερη ζωγραφιά, με ημερομηνία Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, η Τζωρτζίνα είχε πάλι ζωγραφίσει χαμογελαστές φατσούλες ενώ έγραψε πως «Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ πολύ. Με αγάπη, Τζωρτζίνα».
Στην τρίτη ζωγραφιά, το κορίτσι είχε ζωγραφίσει τρία ανθρωπάκια στη Γη και έναν άγγελο με φτερά στον ουρανό ενώ είχε σχεδιάσει και πολλές πεταλούδες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που έφερε στο φως τις ζωγραφιές του κοριτισιού, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλούσε το μικρό κορίτσι «πεταλουδίτσα» της.
Την ίδια ώρα, η εκπομπή LIVE NEWS εντόπισε ζωγραφιές της Τζωρτζίνας από το διάστημα που η Μαλένα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ζωγραφιές που έκανε σ’ ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, όπου αναγραφόταν η επιγραφή του φαρμάκου χημειοθεραπείας NEXAVAR, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.
Ένα φάρμακο ωστόσο, που σύμφωνα με τους γιατρούς της Μαλένας, δεν της χορηγήθηκε ποτέ, προκαλώντας ερωτήματα για το ποιος έδωσε και πού βρήκε ένα τέτοιο μπλοκ εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο η Τζωρτζίνα για να ζωγραφίσει.
«Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε», είπε ο ογκολόγος της Μαλένας.
Τι αναφέρει η παιδοψυχολόγος για τις ζωγραφιές
Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή για ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα μηνύματα που ήθελε να περάσει το κορίτσι. Όπως σημείωσε η κυρία Μπογιατζή η Τζωρτζίνα χρησιμοποιούσε δύο ακραίες εκφράσεις. «Υπάρχει η καλή μαμά και η κακή μαμά, υπάρχει η καρδιά μαζί με το όχι, υπάρχει το κενό και από την άλλη ο απόλυτος χρωματισμός, που είναι το ουράνιο τόξο» τόνισε.
«Αυτό που λέει η παιδοψυχαναλυτική, για τα καλά και κακά αντικείμενα, είναι για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού. Η Τζωρτζίνα δείχνει να φαίνεται ότι είναι σε πιο μικρή ηλικία ως προς την ανάλυση των δεδομένων. Δεν μετράμε την ηλικία ως προς την ημερομηνία γέννησης, αλλά ως προς την αντιληπτικότητα και το συναισθηματικό της κόσμο όπως αυτός αποτυπώνεται» συμπλήρωσε η παιδοψυχολόγος.
«Φαίνεται να θεωρεί κάτι είτε καλό, είτε κακό» συμπλήρωσε η κυρία Μπογιατζή, υπογραμμίζοντας ότι «τα παιδιά πριν ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο αισθάνονται θυμό, πρώτα εσωτερικεύουν αυτό το συναίσθημα και το αποδίδουν στον εαυτό τους».
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.