

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός, αρμόδιος για τα θέματα Ενέργειας, Νίκος Τσάφος, προκειμένου να συμμετάσχουν αύριο Δευτέρα 17 Μαρτίου στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου βρίσκονται η ενίσχυση της ασφάλειας του ευρωπαϊκού συστήματος ενέργειας, το Σχέδιο Δράσης της Ε.Ε. για τις Προσιτές Τιμές Ενέργειας, καθώς και η Αρχιτεκτονική Ενεργειακής Ασφάλειας.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.