

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να συμμετάσχει στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Παιδείας και Νεολαίας, υπό την τσεχική Προεδρία του τρέχοντος εξαμήνου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου, το Συμβούλιο των 27 αρμόδιων υπουργών των κρατών-μελών θα απασχολήσουν δύο διακριτές θεματικές, η παιδεία και η νεολαία.
Μεταξύ άλλων, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος ο Ευρωπαϊκός Χώρος Εκπαίδευσης στον καιρό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και στο πλαίσιο της συζήτησης, να προβληθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ουκρανού υπουργού Παιδείας και Επιστήμης Serhiy Shkarlet.
Επιπλέον, η Νίκη Κεραμέως θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά.
Σχετικά Νέα
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εχουμε κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όχι πεζοδρομιακή
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Α. Χαρίτσης: Τα ζητήματα της δημοκρατίας, της κοινωνίας και της οικονομίας πάνε μαζί
“Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να μη νομιμοποιήσουμε το παρακρατικό σύστημα που έχει.
Μητσοτάκης-Αναστασιάδης επισκέφτηκαν το Μάτι, συμβολικά φύτεψαν ένα δέντρο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επισκέφτηκαν το.
Π. Τσαπανίδου: Μια κυβέρνηση που παρακολουθούσε τη μισή χώρα, δεν νομιμοποιείται να συνεχίσει να κυβερνά
“Μια κυβέρνηση που έχει παρακολουθήσει τη μισή χώρα, δεν νομιμοποιείται να συνεχίσει να κυβερνά”,.