

Στο Ηράκλειο έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας – Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 13/10
Στο Ηράκλειο έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρεθεί τις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών Αστερουσίων.
Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα, όπου αναμένεται σε λίγη ώρα, είναι το Αρκαλοχώρι, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Χουμέρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και τις Μελέσσες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Στις 14:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψής του:
11.30 Αρκαλοχώρι, Δήμου Μινώα Πεδιάδας
12.15 Χουμέρι, Δήμου Μινώα Πεδιάδας
12.45 Μελέσσες, Δήμου Αρχανών Αστερουσίων
14.30 Σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Δημάρχους του νομού Ηρακλείου στην έδρα της Περιφέρειας.
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.