

Στις φυλακές Λάρισας αναμένεται να οδηγηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι, που με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις μαραθώνιες απολογίες στα Δικαστήρια Κατερίνης, για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας, την περασμένη Παρασκευή, από μέλη της αυτοαπουκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».
Το μέτρο της προσωρινής κράτησης αποφασίστηκε για 66χρονο και δύο 41 ετών άνδρες, στους οποίους η δικογραφία καταλογίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τέλεση της αρπαγής. Ανάμεσά τους είναι ο φερόμενος ως «ενορχηστρωτής» του επεισοδίου αλλά και εκείνοι που φαίνεται να φόρεσαν τις χειροπέδες στον διευθυντή πριν τον μεταφέρουν διά της βίας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα.
Σε ό,τι αφορά τους οκτώ συγκατηγορούμενούς τους, ανάμεσά τους δύο γυναίκες αλλά και ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τους εξής περιοριστικούς όρους: εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης οποιασδήποτε σχολικής μονάδας ανά την επικράτεια σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων. Επιπλέον, σε δύο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.