

Έξοδο στις αγορές πραγματοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την άντληση 500 εκατ. ευρώ, μέσω «πράσινου» ομολόγου.
Πρόκειται για senior preferred τίτλο 3.5NC2.5, με non call στα πρώτα 2,5 έτη. Η αρχίκη τιμολόγογηση είναι στο Mid Swap + 145 μονάδες βάσης.
Την έκδοση της τράπεζας έχουν αναλάβει να τρέξουν οι BNP Paribas, Goldman Sachs, HSBC, JPM, SocGen και UBS. Το ομόλογο αναμένεται να λάβει αξιολόγηση «Baa2», από τον οίκο Moody’s.
Τα κεφάλαια προορίζονται για σκοπούς της χρηματοδότησης ή/και αναχρηματοδότησης, εν όλω ή εν μέρει, των επιλέξιμων «πράσινων» assets και (ii) για την περαιτέρω ενίσχυση της βάσης MREL της Πειραιώς.
Σχετικά Νέα
Nvidia: Η καθαρή περιουσία τoυ CEO της εταιρείας μόλις ξεπέρασε αυτή του Warren Buffett
Η Nvidia έγινε η πρώτη αμερικανική εταιρεία που έκλεισε με κεφαλαιοποίηση 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Fitch και S&P αναβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της Βουλγαρίας
Οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης Fitch και S&P αναβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της Βουλγαρίας σε.
Πιέσεις στην Wall Street λόγω των δασμών – «Σανίδα» ανόδου για τον Nasdaq η Nvidia
Πιέσεις δέχεται το αμερικανικό χρηματιστήριο για την Παρασκευή, στον απόηχο των ανησυχιών μεταξύ των.
Ευρωαγορές: Απώλειες άνω του 1% εν αναμονή της επιστολής Τραμπ
Αρνητικά πρόσημα στα ευρωπαϊκά ταμπλό στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τους επενδυτές να αναμένουν.