Στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας του Λοβέρδου

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής σχετικά με το αίτημα άρσης ασυλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση Novartis, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν χρειάζεται κανένα βουλευτικό προνόμιο.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε «το ρητό και απερίφραστο» αίτημά του να αρθεί η ασυλία του. «Δεν χρειάζομαι κανένα βουλευτικό ή υπουργικό προνόμιο. Θα συντρίψω τους σκευωρούς, με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες», είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ , πρώην υπουργός, κατήγγειλε ότι στήθηκε ένα «άθλιο πολιτικό-παραδικαστικό ρασπουτινικό κύκλωμα, που οργάνωσε την πολιτική και ηθική εξόντωση δέκα πολιτικών προσώπων και, μέσω της καταστροφής τους, των πολιτικών τους κομμάτων».

«»Κατάδωσέ τους, μην τους φοβάσαι, δεν θα ξαναβγούν βουλευτές αυτοί, κατάδωσέ τους αλλιώς δεν θα ξαναδείς τα παιδιά σου», έλεγαν οι επίορκοι σε εκβιαζόμενο μάρτυρα, που δεν άντεξε να πει ψέματα για να μας καταστρέψει και τους αποκαλύπτει σήμερα. Δηλαδή, εκτελούνταν συμβόλαια πολιτικής, ηθικής και προσωπικής εξόντωσης με εντολές υπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχετικά Νέα