

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα εκπροσωπήσει, αύριο, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις στη Λευκωσία για την 63η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του Μιχάλη Γιωργάλλα στη Λευκωσία.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.