

Στην Κέρκυρα, μεταβαίνει αύριο στις 8 το πρωί, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου θα επισκεφθεί το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας.
Το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο, ξεκινά τη λειτουργία του από τη Δευτέρα, 31 Μαΐου, με 10 εμβολιαστικές γραμμές, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία».
Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία, πρόκειται για το έβδομο mega εμβολιαστικό κέντρο στη χώρα που λειτουργεί υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, με τη συνεργασία του υπουργείου Υγείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τα εμβολιαστικά κέντρα «Προμηθέας» στο Μαρούσι, Περιστερίου, Ελληνικού, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ρόδου, «καλύπτοντας τις ανάγκες των μεγαλύτερων αστικών κέντρων, αλλά και μεγάλων Περιφερειών της χώρας και διασφαλίζοντας ταχύτητα για την επιχείρηση Ελευθερία και εύκολη πρόσβαση στον εμβολιασμό για τους πολίτες».
Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συναντηθεί, επίσης, με τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα, την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, τη δήμαρχο Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, καθώς και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Γιάννη Καρβέλη.
Το νέο εμβολιαστικό κέντρο θα στεγάζεται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.