

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωρούν στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεχνιτών εμποδίων και θέσεων μάχης, στην επισκευή παρατηρητηρίων, αλλά και στην τοποθέτηση φωτισμού κατά μήκος των ελληνικών συνόρων στον Έβρο.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με την κατασκευή του φράχτη μήκους 26 χιλιομέτρων. Στις εργασίες, που πραγματοποιούνται με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), συμμετέχουν μονάδες μηχανικού και διμοιρίες κατασκευών των σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής του Έβρου.
Στόχος των εργασιών είναι να διευκολυνθεί το έργο του προσωπικού της ελληνικής αστυνομίας και της Frontex στη διεξαγωγή περιπολιών, στην παρατήρηση αλλά και στην ασφαλή αποτροπή εισόδου.
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.